klik ....2...

SELAMAT DATANG
 online

*laptop aku hang up.


mungkin dlm satu mggu nie aku tak dapat up date blog,keranalaptop aku buat masalah.pagi td aku hendak on kan laptop.puas aku tgu punya tunggu.dia ddk mcm tu aje.,x de apa2 yg berlaku.
Puas aku godeh sana godeh sini. Sama gak ddk tercanguk aje.
Aku perhatikan lama2 .aku dapati dia punya harddics dia mcm dh problem.lampu dia x menyala.
Ini yang buat aku hangin satu badan.

Entah lah aku pun x leh nk
kata apa2.
Aku mintak tolong member aku.ttp dia sebuk lak.
Aku nk godek2 .takut lak lain jadi nya.
Terpaks lah mintak tolong dia tgkkan esok atau lusa.

Itu pn kalo dia x sebuk lah.
Kalo dia sebuk .makin lama la aku x dapat up date blog aku.
N3 nie pun aku buat pakai hp aku
N78,
seksa aku menaip nya.mungkin
selagi laptop aku x ok.terpaksa lah aku pakai hp n78 aku nie untuk up date blog aku nie.
Tetapi aku harap .laptop aku nie cepat baik.
Nasib- nasib
Post a Comment