klik ....2...

SELAMAT DATANG...SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI...MAAF ZAHIR & BATIN....
 online

duti....duit... ...duit...duit..

duit...duit....dimana kau duit...
mana nak cari duit sebanyak mungkin...
nak ttp utang dan nak bergaya...
carik duit siang malam tapi x kaya gak...
tp jangan lah jadi....hamba duti...
cuba dengar lagu hattan nie...pasal duit..



amacam dah dengar lagu nie....
biar lah kita yang control duit...
jangan duit yang control kita,
tu yang siang malam berkerja...
yea la nak bayar itu ini....
dah bergaya sakan ...
gaji pn x cukup..
tu yang kena wat part time...
jadi.....
kita beberlanja ikut kemampuan kita...
jangan ikut orang lain...
dia orang ada cara tersendiri...
kalu nak ikut gak ,ikut cara diaorang control duit...
dah tu baru leh ikut bergaya cam diaorang...kan...
tp kalo nak contorl duit tu jangan lah jadi cam HJ Bakhil cam kat cita labu labi ,
tu kedekut nak mamapus...
zaman ine mmg banyak pakai duit,
nilai duit sekarang x macam dulu.
so pandai-pandai lah control duit tu...

jangan lah nak bergaya tapi papa kedana..
hidup mewah ,utang keliling pinggang...

sekian ,
salam di hari Jumaat yang mulia ini,
wasalam..

note:saya tengah pikir cam nak jadi kaya raya...hi..hi...




Post a Comment